Puppytraining aan huis

Ik vertrek vanuit een positieve leermethode omdat opvoeden zowel voor u als uw hond een plezier zou moeten zijn en blijven. Kernwoorden zijn wederzijds vertrouwen en respect om zo de basis te leggen voor een diepe band en fijne relatie  met uw viervoeter.

De secundaire socialisatieperiode van uw hond speelt zich af tussen 8 en 12 weken. Een pup in deze fase ontwikkelt en leert razendsnel. Echter, wanneer uw pup nu niet leert met de wereld om te gaan zal hij later problemen ontwikkelen dewelke pas zichtbaar zullen worden tijdens zijn puberteit.

Het is noodzakelijk in deze fase een goede basis te leggen. In de individuele lessen kan worden ingegaan  op de belangrijkste aspecten zoals zindelijkheid, omgaan met eigen gezinsleden, omgaan met bezoek, alleen blijven, commando’s, lopen aan de lijn, socialisatie, spelen met mens en dier, controle opwindingsniveau, aandacht voor zijn of haar naam, komen en zitten, blijf oefeningen,hoe belonen, de zin en onzin van straffen…Aangezien elke hond en elk gezin uniek zijn, is er uiteraard tijd en ruimte voorzien om tijdens de lessen in te gaan op jullie vragen.

De lessen worden gegeven op maat en individuele basis bij u thuis, lesmateriaal, tips en tricks voor oefening inbegrepen.

Elke les duurt 45 minuten, dit is meer dan voldoende omdat de training voor de pup en eigenaar intensief is, juist door het 1 op 1 karakter van deze sessies.

Voordelen:

  • Alle aandacht gaat naar u en uw hond en daardoor zeer efficiënte lessen.
  • We trainen op dagen en momenten dat het u en uw gezin uitkomt, u kan op ieder moment beginnen.
  • We trainen in dagdagelijkse situaties die er toe doen, in de natuurlijke omgeving van u en uw viervoeter
  • U hoeft zich niet te verplaatsen

Start basispakket 5 lessen aan 245 euro. Bijkomende lessen zijn apart te boeken aan 45 euro/per les.

Graag komen wij al een les geven voor u de pup gaat ophalen bij de fokker. We helpen u om uw huis ‘puppyproof’ te maken en geven do’s en dont’s voor de eerste dagen en nachten.

 

U kan ook bij ons terecht voor advies betreffende aanschaf van een viervoeter. Gedurende een uur bespreken we met u welk ras, pup of volwassen hond, reu of teef, welke fokker,… Alles bekeken in functie van u en uw gezin en jullie verwachtingen, zodat u een weloverwogen keuze kan maken. Prijs 60 euro

Wij rekenen een verplaatsingskost aan van 0,45 euro/km voor het snelste traject vanaf ons correspondentieadres.

Contacteer mij